Травень 2019 року

Травень 2019 року

Друк

Урочистості останнього дзвоника назавжди залишаються однією із найкращих сторінок у житті кожної людини. Ось і 30, 31 травня 2019 року останній дзвоник сповістив про закінчення 2018-2019 навчального року у школах, підпорядкованих відділу освіти, молоді та спорту Дубенської РДА. Учні, вчителі, батьки, односельці заполонили шкільні подвір’я, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів.

Для 301 випускника останній дзвоник став одночасно і прощальним передзвоном, і стартом до нового етапу їхнього, уже дорослого життя. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки старшокласників, що подарували кожному із них багато гарного, які зробили їх мудрішими та досвідченішими.

Для усіх інших школярів він сповістив про початок канікул – пори чудового відпочинку, сповненої яскравих вражень.

Щирі слова вдячності лунали від учнів та батьків шановним педагогам, які вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

__________________________________________________________________________________________

30 травня 2019 року на базі Дубенського медичного коледжу РОР відбувся семінар-практикум учителів іноземної мови,які викладають у 1 класі із теми "Діяльнісний підхід на уроках іноземної мови у початкових класах. Літні мовні табори" з метою підвищення якості іншомовної освіти шляхом залучення вчителів початкової школи до діяльнісної форми організацїї навчального процесу (мовні табори, робота в групах). Методист РМК Вікторія Леньо ознайомила вчителів із діяльнісним підходом на уроках іноземної мови, акцентувала увагу вчителів щодо організації літніх мовних таборів як потужного мотиваційного засобу вивчення іноземних мов на початковому етапі.

У ході семінару було проведено два майстер-класи з теми "Формування ключових компетентностей здобувачів освіти початкової школи шляхом застосування діяльнісного підходу на уроках іноземної мови".  Вчитель Бортницького НВК Віта Карпюк поділилася досвідом, який отримала на навчально-методичному  семінарів РОІППО спільно з Міжнародним освітньо-методичним центром DINTERNAL  EDUCATION. Учитель Білогородського НВК Ольга Євтух  продемонструвала вправи та ігри для кращого закріплення лексичного матеріалу.

Також у ході семінару було здійснено аналіз роботи вчителів іноземних мов, які викладають у 1 класі, за 2018-2019 навчальний рік та науково-методичного рівня професійної компетентності педагогів.

Вчитель Плосківської ЗОШ І-ІІ ступенів Світлана Юхимчук-Шевчик доповіла про сучасні технології навчання іноземних мов в умовах реалізації Концепції НУШ.

У ході семінару вчителі ознайомилися з практичними матеріалами щодо діяльності літніх мовних таборів, поділились ефективними прийомами та методами створення позитивної мотивації до вивчення іноземної мови в умовах НУШ.

__________________________________________________________________________________________

24 травня 2019 року на базі Семидубського ліцею проведено навчальний семінар-тренінг з теми «Особливості реалізації  галузі “Інформатична” в умовах упровадження  Державного стандарту початкової загальної освіти» для  вчителів інформатичної освітньої галузі, які у 2019-2020 навчальному році будуть навчати інформатиці учнів 2 класів, в ході якого  удосконалювали свій методичний та практичний рівень професійної компетентності 32 педагоги.

Із учителями  працювали тренер Герус Вікторія Василівна, учитель початкових класів Іваннівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та Лариса Миколаївна Грогуль, методист районного методичного кабінету.

У теоретичному блоці семінару педагоги опрацювали питання щодо готовності учителів інформатики до змін в умовах Нової української школи, ознайомилися із особливостями впровадження нового Державного стандарту початкової освіти та типових освітніх програм інформатичної освітньої галузі нового Державного стандарту початкової освіти, формування наскрізних умінь засобами інформатики у початковій школі.

Цікавим і насиченим став практичний блок тренінгу, в ході якого Вікторія Василівна на прикладах продемонструвала, як реалізовувати змістові лінії “Я і цифрові пристрої”, “Комунікація та співпраця” засобами використання візуалізації, розкрила сучасні методи організації діяльнісного підходу до навчання інформатики у початкових класах.

У заключному блоці семінару педагоги познайомилися із модельними навчальними програмами  та  провели тренінг із медіаосвіти.

_________________________________________________________________________________________________

З метою виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності  та  територіальної цілісності України  як високоморальних особистостей,  які плекають українські традиції,  духовні цінності,  володіють відповідними знаннями,  вміннями  та  навичками,  здатні реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства, 15-16 травня 2019 року відбувся І (районний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Гра розпочалась урочистим відкриттям та парадом учасників - 24 роїв із закладів освіти Дубенського, Радивилівського районів та міста Дубна на Майдані Незалежності.

На території військової частини пройшли конкурси строю та маршової пісні «Впоряд», надання  першої  долікарської  допомоги  та транспортування  потерпілого «Рятівник», підтягування  на  перекладині  і  згинання та розгинання рук в упорі на брусах «Фізична підготовка», «Стрільба», «Метання гранати». Учасникам створили умови для ознайомлення та вивчення  матеріальної  частини  автоматичної зброї (розбирання та складання АК-74).

По завершенні даних випробувань всі учасники переїхали у лісовий масив поблизу села Молодаво-2 для таборування. Вечірньої пори відбулись змагання «Ватра» та «Кошовари».

У  вільний  час  джури організовували ройові  вогники,  спортивні ігри, забави тощо. Перший, доволі насичений, однак цікавий та змістовний день завершився вечірньою збіркою «Козацьке коло».

День 16 травня за умовами таборування також розпочався ранковою збіркою. З нагоди Міжнародного дня вишиванки провели флеш-моб «Символ нації». Далі джури та молоді козаки демонстрували свої спритність, силу духу та витривалість, розумові здібності під час випробувань «Відун», «Пластун» (орієнтування і цілевказання), «Саперна підговка». Погодні умови стали на заваді для проведення конкурсу «Смуга перешкод».

За результатами участі у випробуваннях І етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») перемогу вибороли:

у віковій категорії «ДЖУРИ»

І місце – рій «Білогори» Білогородського НВК Дубенської районної ради;

ІІ місце – рої «Стовпецькі соколята» Стовпецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Дубенської районної ради, «Чорний яструб» Тараканівського ліцею Тараканівської сільської ради;

ІІІ місце – рої «Садівська варта» Малосадівського НВК, «Здовбицькі козаки-соколи» Здовбицької ЗОШ І-ІІ ступенів «Козацька січ» Іваннівської ЗОШ І-ІІ ступенів Дубенської районної ради;

у віковій категорії «МОЛОДІ КОЗАКИ»

І місце – рій «Підкова»Стовпецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Дубенської районної ради;

ІІ місце – рої «Воля» Семидубського ліцею Дубенської районної ради, «Славні козаки» Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Мирогощанської сільської ради;

ІІІ місце – рої «Сагайдачці» Студянського ліцею Смизької селищної ради, «Вільні» Привільненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Привільненської сільської ради, «Серце патріота» Тараканівського ліцею Тараканівської сільської ради.

_______________________________________________________________________________________________

15 травня 2019 року на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради відбувся обласний фестиваль екологічної творчості молоді «Свіжий вітер». Програма заходу передбачала виступи за двома номінаціями: «Екологічна мода» та «Театральна композиція». У фестивалі взяли участь 110 учнів (23 команди) із 11 районів і 3 міст Рівненської області. Окремі команди виступали у двох номінаціях.

Даний конкурс сприяв формуванню екологічної культури молоді, залученню дітей та підлітків до природоохоронного руху, розвитку творчих здібностей підростаючого покоління.

У номінації «Екологічна мода» честь Дубенського району захищали учні Птицької загальноосвітньої школи: Павлюк Павлина, Подворна Марія,Чудак Антоніна, Омельчун Іванна та Калініна Дарина під керівництвом Наталії Степанівни Савінової, директора школи, Лариси Василівни Бернат, вчителя фізичної культури та Наталії Володимирівни Кравець, педагога-організатора.

Юні екологи представили колекцію одягу, зачісок та візажу, створену з використанням природного матеріалу та матеріалів вторинного використання у формі театрального виступу «Вчора у Дарини були іменини». В ході показу моделей учні розповідали у віршованій формі не лише про власні костюми, але й закликали всіх берегти природу, долучатися до прибирання територій та утилізації різноманітного сміття.

За підсумками конкурсу колектив «Зорепад мрій» Птицької ЗОШ посів почесне ІІІ місце.

_______________________________________________________________________________________________

Єднання шкіл-партнерів України і Польщі

Освітянами Дубенщини зроблено чергові кроки щодо забезпечення інтеграції національної системи освіти в міжнародний освітній простір.У період 10-13 травня 2019 року в рамках підписаної угоди про співпрацю між Вербською ЗОШ І-ІІІ ступенів, Жорнівським НВК Дубенської районної ради та комплексом шкіл смт Позездже Венгожевського повіту Вармінсько-Мазурського воєводства Республіки Польща делегація з Дубенщинина чолі з Камілою Котвінською, директором Вербської загальноосвітньої школи, вже втретє побувала у смт Позездже.

Пограма перебування на гостинній польській землі була цікавою, змістовною, пізнавальною. Вияв поваги українській делегації засвідчили члени уряду гміни Позездже на чолі з війтом Богданом Могилою.

І учні, і педагоги із задоволенням знайомились із роботою освітнього закладу, який очолює мудрий, творчий та креативний директор Йоана Соцько, стали активними учасниками уроків математики, природознавства, які майстерно провели Божена Гавліка, Дорота Донець, брали участь у роботі  круглого столу для педагогів партнерських шкіл, у спільній концертній програмі, режисером-постановником якої була Вікторія Петюк. Польські педагоги щедро ділились досвідом, власними поглядами напитання навчання й виховання дітей,цікавими ідеями впровадження сучасних освітніх технологій.

Незабутніми будуть спогади і про історичні пам’ятки - піраміду Фаренгейдів у Рапі, аркові мости в Станчиках, форт Боєн у Гіжицьку, екскурсію на хвилях великих Мазурських Озер.

Кожен день перебування у сім’ях, в яких проживали діти, спілкування з польськими ровесниками та колегами, батьківською громадськістю залишив у серцях і гостей із Дубенщини, і господарів море позитивних вражень та  теплоти! А чотири дні плідної роботи та активної взаємодії безперечно дали поштовх для пошуку і реалізації нових ідей, проектів, нових шляхів співпраці у розбудові демократичного громадянського суспільства та європейської інтеграції.

________________________________________________________________________________________________

Гуртківці Дубенської районної станції юних туристів – переможці обласної Спартакіади школярів Рівненщини зі спортивного туризму

Туризм – це свято, на яке не потрібен квиток. Достатньо зібрати все необхідне у рюкзак, вийти раніше з дому – і … свято ваше. Так і зробили вихованці комунального закладу «Дубенська районна станція юних туристів», прийнявши участь змаганнях зі спортивного туризму та спортивного орієнтування у залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини та у обласному зльоті юних туристів – краєзнавців, які проходили з 10 по 13 травня 2019 року на території Сарненського району в лісовому масиві поблизу с. Грушівка.

На змагання прибули туристи-спортсмени та туристи-краєзнавці з різних районів та міст Рівненської області, що загалом становило 37 команд – а це близько 300 учасників.

Збірні команди туристів-пішохідників та туристів-орієнтувальників під керівництвом Ігоря Васильовича Кравця, Олександра Святославовича Міщука та Василя Миколайовича Марчука представили учні Стовпецької ЗОШ І-ІІІ ст.: Кот Юрій – капітан команди, Чернишевськй Богдан, Грондус Андрій, Карпюк Василь, Хмара Діана, Карпюк Юлія, Бондарчук Анна, Жаборецький Андрій, Свінтозельський Костянтин; Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ст.: Пархоменко Сергій, Вац Роман, Бугай Олена; Княгининської ЗОШ І-ІІІ ст.: Щиглевська Марина, Щиглевська Ангеліна; Ільчук Ірина (Кременецький лісотехнічний коледж). А збірну туристів-краєзнавців Дубенського району – Тараканівської об’єднаної територіальної громади склали учні Рачинської гімназії:  Бондарчук Марія, Кононова Софія, Місюк Мар’яна; Птицької ЗОШ І-ІІ ст. – Гуменюк Назар, Вербської ЗОШ І-ІІІ ст. – Берлінець Дарина та студентки Дубенського коледжу РДГУ – Власюк Наталія та Заєць Олена, під керівництвом Іванни Миколаївни Боярчук та Наталії Володимирівни Кравець.

Захищаючи свої дослідницькі роботи туристи-краєзнавці зайняли призові місця у творчих майстернях: Берлінець Дарина – ІІІ місце у майстерні «Геологія», Кононова Софія – І місце у майстерні «Історія»,  Місюк Мар’яна – ІІ місце у майстерні «Географія», Бондарчук Марія – ІІ місце з майстерні «Археологія». З виду «Творчі майстерні» команда Дубенського району завоювала ІІ місце.

Серед виру творчих пошуків краєзнавців високі результати показали і наші туристи-спортсмени, а саме Ільчук Ірина, Бугай Олена, Щиглевська Марина завдяки старанням на дистанції «Естафета» серед дівчат вибороли ІІ місце, Грондус Андрій, Пархоменко Сергій та Вац Роман на даній дистанції завоювали бронзу серед юнаків. В загальному підсумку змагань зі спортивного орієнтування у залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини наші спортсмени завоювали ІІ місце.

Варто відмітити, що подвійна відповідальність була перед командою туристів-пішохідників Дубенської райСЮТур, адже вони хотіли підтвердити свій минулорічний титул чемпіонів Рівненської області. В особистому заліку на дистанції «Смуга перешкод» серед юнаків: Кот Юрій здобув бронзу, Карпюк Василь виборов срібло, Грондус Андрій – золото; серед дівчат: Ільчук Ірина завоювала ІІ місце, а Хмара Діана – почесне золото. Такі результати дали можливість нашим гуртківцям очолити турнірну таблицю змагань.

В командних змаганнях на дистанції «Крос - похід» спортсмени: Карпюк Василь, Кот Юрій, Чернишевський Богдан, Грондус Андрій, Ільчук Ірина та Хмара Діана також не давши нікому шансів на перемогу – зайняли почесне І місце.

В підсумку наполегливих старань наших спортсменів команда Дубенського району, в черговий раз підтверджує свій високий рівень та клас туристсько-спортивної майстерності і знову завойовує І загальнокомандне місце у змаганнях зі спортивного туризму в залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини.

Хочеться висловити слова вдячності батькам наших туристів за чудових, наполегливих і вихованих дітей. Також дякуємо директорам закладів освіти: Стовпецької ЗОШ І-ІІІ ст., Птицької ЗОШ І-ІІ ст., Вербської ЗОШ І-ІІІ ст.; Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ст. та Княгининської ЗОШ І-ІІІ ст. Мирогощанської сільської ради, Рачинської гімназії Тараканівської сільської ради, адміністрації Дубенського коледжу РДГУ, Кременецького лісотехнічного коледжу за співпрацю та сприяння у розвитку дитячо-юнацького туризму.

 

методист райСЮТур

Г. Ковальчук

________________________________________________________________________________________________

10 травня 2019 року на базі Плосківської ЗОШ І-ІІ ступенів проведено навчальний семінар-тренінг з теми «Особливості реалізації фізкультурної освітньої галузі  в умовах упровадження  Державного стандарту початкової загальної освіти» для  вчителів фізкультурної освітньої галузі, які у 2019-2020 навчальному році будуть працювати в 1 класі, в ході якого  удосконалювали свій методичний та практичний рівень професійної компетентності 33 педагоги.

Із учителями  працювали тренер Віра Павлівна Кисельчук,учитель початкових класів Придорожнянської загальноосвітньої школи І ступеня та Лариса Миколаївна Грогуль, методист районного методичного кабінету.

У теоретичному блоці семінару педагоги опрацювали питання щодо готовності учителів фізичної культури до змін в умовах Нової української школи, ознайомилися із особливостями впровадження нового Державного стандарту початкової освіти та типових освітніх програм фізкультурної освітньої галузі нового Державного стандарту початкової освіти, формування наскрізних умінь засобами фізичної культури.

Цікавим і насиченим став практичний блок тренінгу, в ході якого Віра Павлівна на прикладах продемонструвала, як учнів 1 класу Нової української школи навчати елементам самоконтролю у процесі виконання фізичних вправ, розкрила сучасні методи організації заняття руховою активністю в початкових класах, використання рухових умінь та навичок у різних життєвих ситуаціях.

У заключному блоці семінару педагоги познайомилися із модельними навчальними програмами  та  провели квест «В пошуках скарбів».

________________________________________________________________________________________________

8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі в Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів протии людяності, скоєних у ці роки.

Утверджуючи традицію відзначення 8 та 9 травня в європейському дусі “не святкуємо, а вшановуємо”, вихованці та педагоги закладів освіти згадувати Другу Світову з акцентом на ролі людей, які боролися проти нацизму. З цією метою було проведено ряд тематичних заходів:

- урочисті лінійки «Вклонімося і мертвим і живим», «Ніколи знову…»(Судобицька ЗОШ І-ІІ ступенів, Дитиницький, Малосадівський  НВК);

- загальносільський мітинг, присвячений Дню пам’яті та примирення (Вербська ЗОШ І-ІІІ ступенів);

- лінійку - реквієм біля обеліска с. Мильча «Пам'ять вічно жива» (Мильчанська ЗОШ І-ІІІ ступенів);

- мітинг-реквієм «Ваш світлий подвиг незабутній»  за участю ветерана Другої світової війни Ільчука В.С., учасників АТО  та представників місцевої влади (Семидубський ліцей);

- учнівську конференцію, присвячену 75-й річниці вигнання нацистів з України та перемоги у Другій світовій війні (Вербська ЗОШ І-ІІІ ступенів);

- впорядкування меморіалу пам’яті села Верба; території біля пам’ятника воїнам односельчанам та могил загиблих у роки війни у селі Семидуби;

- акцію «Зі святом, Вас, ветерани» (Семидубський ліцей);

- уроки  пам’яті «Мужність і відвага крізь покоління», години спілкування «Не обміліє пам’яті ріка, в серцях нащадків буде вічно жити», виховні години «А пам'ять спомин збереже…», «Пам'ять   у наших  серцях», тематичні уроки «На хвилях пам’яті», «Вони захищали наше майбутнє», круглийстіл «Вклонімосятим великим рокам», година пам’яті «Пам'ять вічно жива» (Семидубський ліцей, Здовбицька, Микитицька ЗОШ І-ІІ ступенів, Дитиницький, Малосадівський, Перерослянський НВК);

-майстер-клас з виготовлення маку пам’яті - символу перемоги у війні Судобицька ЗОШ І-ІІ ступенів);

- акція «Маки пам'яті» з метою вшанування пам’яті загиблих в Україні (Малосадівський НВК);

- випуск «Шкільного вісника» «Не забудемо наших захисників» (Мильчанська ЗОШ І-ІІІ ступенів);

- виставки книжково-ілюстративного матеріалу, огляд періодичної преси з тем«Подвиг не має забуття», «Їх імена  вписались  в  пам’яті народній» у шкільних бібліотеках, навчальних кабінетах, шкільних музеях.

 

________________________________________________________________________________________________

07.05.2019 року на базі Іваннівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  відбулося методичне об’єднання  вчителів християнської етики з теми “Формування духовної особистості на засадах моральних цінностей українського народу”. Практична мета методичного об’єднання  була спрямована на визначення сучасних підходів щодо формування духовно-моральних ціннісних пріорітетів та орієнтацій учнів, накреслення шляхів їх реалізації в освітньому процесі. Учасники семінару за «круглим столом» поділилися  досвідом роботи  щодо викладання предмету християнської етики в загальноосвітній школі, розглянули аргументи «за» і «проти». Вчителі обговорили актуальне питання сьогодення «Чи може сучасний вчитель сприяти формуванню цілісної особистості: реалії та виклики. Основні засади християнського виховання». Позитивно-емоційному піднесенню сприяло відвідування учасниками семінару жіночого монастиря, що на Млинівщині.

________________________________________________________________________________________________

«МИРОГОЩА – GREEN START 2019»

Будь-які змагання, як відомо, – гарна нагода не лише з користю провести вільний час, а й можливість удосконалити свою майстерність, визначити рівень підготовки спортсменів і команд, та й просто поспілкуватися і обмінятися досвідом зі своїми однодумцями.

Саме з метою популяризації здорового способу життя, фізичного, морального, вольового та патріотичного виховання серед учнівської молоді та розвитку спортивного орієнтування, вперше Мирогощанською об’єднаною територіальною громадою спільно з комунальним закладом «Дубенська районна станція юних туристів» з 3 по 4 травня у лісовому масиві с. Липа Дубенського району були проведені відкриті змагання зі спортивного орієнтування «МИРОГОЩА – GREEN START 2019».

У змаганнях взяли участь більше 200 учасників, учні та вихованці туристсько-краєзнавчих та туристсько-спортивних гуртків закладів освіти Дубенського, Рокитнівського, Рівненського та Гощанського районів, Бугринської, Привільненської, Тараканівської, Смизької, Мирогощанської, Клеванської об’єднаних територіальних громад, комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради, комунального закладу «Дубенська районна станція юних туристів», Дубенської районної ради, Рівненського районного Центру дитячої та юнацької творчості, Дубенського міського будинку школяра, представники клубів спортивного орієнтування із селища Оржів Рівненського району та м. Луцька Волинської області.

Вже традиційно лісовий масив с. Липи зустрів туристів дощовою погодою, але це не завадило спортсменам змагатися. Програмою змагань було передбачено подолання дистанцій «Заданий напрямок» та «За вибором» у восьми вікових групах. За підсумками двох днів змагань призерами та переможцями стали:

Група «Ч-10»

Морозюк Дмитро (Мирогощанська ОТГ) – І місце

Бабич Вадим (Мирогощанська ОТГ) – ІІ місце

Нестерук Петро (Мирогощанська ОТГ) – ІІІ місце

Група «Ж-10»

Зух Тетяна (Мирогощанська ОТГ) – І місце

Калініна Анастасія (Дубенська райСЮТур) – ІІ місце

Кравчук Діана (Дубенська райСЮТур) – ІІІ місце

Група «Ч-12»

Панчук Дмитро (Мирогощанська ОТГ) – І місце

Єремейчук Іван (Рокитнівський район) – ІІ місце

Пушкін Андрій (Бугринська ОТГ) – ІІІ місце

Група «Ж-12»

Цикалюк Юлія (Мирогощанська ОТГ) – І місце

Псуй Анастасія (Бугринська ОТГ) – ІІ місце

Адамовська Ірина (Тараканівська ОТГ) – ІІІ місце

Група «Ч-14»

Кибукевич Дмитро (Мирогощанська ОТГ) – І місце

Пархоменко Віктор (Мирогощанська ОТГ) – ІІ місце

Ляшук Віталій (Мирогощанська ОТГ) – ІІІ місце

Група «Ж-14»

Чубай Дарина (Рівненська облСЮТур) – І місце

Наконечна Анна (Дубенська райСЮТур) – ІІ місце

Тишковець Софія (Мирогощанська ОТГ) – ІІІ місце

Група «Ч-16»

Пархоменко Сергій (Мирогощанська ОТГ) – І місце

Гончук Вадим (ОКСО «Равлики») – ІІ місце

Вац Роман (Мирогощанська ОТГ) – ІІІ місце

Група «Ж-16»

Бугай Олена (Мирогощанська ОТГ) – І місце

Дмитрук Валерія (Рівненський районний ЦДЮТ) – ІІ місце

Гомоль Валерія (Рівненський районний ЦДЮТ) – ІІІ місце

Група «Ч-18»

Грондус Андрій (Дубенська райСЮТур) – І місце

Карпюк Василь (Дубенська райСЮТур) – ІІ місце

Конюкевич Роман (Мирогощанська ОТГ) – ІІІ місце

Група «Ж-18»

Щиглевська Марина (Мирогощанська ОТГ) – І місце

Герасимчук Анна (Смизька ОТГ) – ІІ місце

Корнійчук Владислава (Привільненська ОТГ) – ІІІ місце

Соловей Іванна (Привільненська ОТГ) – ІІІ місце

Група «Ч-21»

Михалюк Микола (Рівненська облСЮТур) – І місце

Мельник Роман (ОКСО «Равлики») – ІІ місце

Писарчук Андрій (Мирогощанська ОТГ) – ІІІ місце

Група «Ж-21»

Лебедюк Тетяна (ОКСО «Равлики») – І місце

Група «Ч-35»

Єрко Андрій (Волинська область) – І місце

Черняк Ярослав (Волинська область) – ІІ місце

Петрочук Дмитро (Волинська область) – ІІІ місце

Група «Ж-35»

Черняк Світлана (Волинська область) – І місце

Сичук Лариса (Волинська область) – ІІ місце

Ковальчук Галина (м. Дубно) – ІІІ місце

Група «Ч-50»

Михайлус Сергій (с. Ставки, Рівненський район) – І місце

Обслуговували дані змагання бригада суддів у складі: головний суддя змагань – Ольховик Леонід Іванович, заступник головного судді по дистанції – Кравець Ігор Васильович, старший суддя старту – Буренко Валерій Васильович, суддя фінішу – Мельничук Василь Анатолійович, головний секретар – Самборська Надія Макарівна, секретарі з інформації – Кравець Наталія Володимирівна, Ковальчук Галина Володимирівна, суддя з організаційних питань – Міщук Олександр Святославович.

Змагання «МИРОГОЩА – GREEN START» Мирогощанська об’єднана територіальна громада і комунальний заклад «Дубенська районна станція юних туристів» планують проводити традиційно та щорічно.

Хочеться також висловити подяку всім, хто долучився до організації і проведення даних змагань та спонсорам заходу: ПП Якута С.П., МПП «Сузір’я», ПП Намчук М.А., кафе «Вир», магазин «Крайня хата».