Січень 2018 року

Січень 2018 року

Друк

31 січня 2018 року на базі Тараканівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед загальноосвітніх закладів І-ІІІ ступенів.

_______________________________________________________________________________________________

ДУБЕНЩИНА – ЛІДЕР ТУРИСТСЬКО-СПОРТИВНОЇ ТА КРАЄЗНАВЧОЇ РОБОТИ НА РІВНЕНЩИНІ

30 січня 2018 року на базі комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради проведено семінар-нараду працівників відділів, управлінь освіти районних державних адміністрацій, виконавчих комітетів рад міст обласного значення, відповідальних за туристсько-крєзнавчу роботу, національно-патріотичне виховання учнівської молоді та директорів позашкільних навчальних закладів із теми «Туризм і краєзнавство як ефективні засоби національно-патріотичного виховання дітей та молоді».

Одне із ключових питань порядку денного - аналіз участі районів області в туристсько-краєзнавчих та туристсько-спортивних заходах 2017 року.

За підсумками туристсько-краєзнавчої та туристсько-спортивної роботи ІІІ місце посів Млинівський район, ІІ місце – м. Рівне, а першу позицію рейтингу другий рік поспіль утримує Дубенський район.

2017 рік був насичений різноманітними заходами, подіями: конкурсами, екскурсіями, експедиціями, зльотами, зборами та змаганнями, у яких вихованці комунального закладу «Дубенська районна станція юних туристів» гідно представляли не лише наш район, а й область на всеукраїнському рівні, оскільки гуртківці закладу є членами збірної команди Рівненської області з різних видів спортивного туризму.

Так гуртківці Дубенської Станції юних туристів у продовж 2017 року стали переможцями та призерами ХІХ зльоту юних туристів-краєзнавців, активістів руху учнівської молоді «Моя земля – земля моїх батьків», обласної туристсько-краєзнавчої експедиції учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край»,  ІІ туру Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна», конкурсу-звіту про спортивно-туристські походи, обласної геологічної олімпіади, VІ відкритого Чемпіонату Волинської області серед юніорів з лижного туризму, змагань зі спортивного туризму та спортивного орієнтування у залік обласної спартакіади школярів Рівненщини, відкритих обласних змагань з водного та велосипедного туризму серед учнівської молоді «Кубок Ікви»,  зі спортивного туризму «Осінні стежки 2017», відкритих багатотурових змагань зі спортивного орієнтування «Зелений стадіон 2017», «Лісові канікули 2017», «Золота Агатівка 2017», «Суперспринт 2017».

Вихованці туристсько-спортивних гуртків як члени збірної Рівненської області – учасники навчально-тренувальних зборів, змагань і Чемпіонатів, які проходили у Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській та Волинській областях.

Гуртківці Дубенщини своїми результатами завдячують педагогам, які в обласних змаганнях зі спортивного туризму серед працівників освіти Рівненщини на початку 2017-2018 навчального року вибороли І загальнокомандне місце, цим самим підтвердивши  титул Чемпіонів області зі спортивного туризму.

Запорукою високих результатів, у першу чергу, є високий професіоналізм, відданість обраній справі педагогів колективу комунального закладу «Дубенська районна станція юних туристів», який очолює Ігор Кравець, їх тісна взаємодія з батьками вихованців.

Важливим є й те,  що у Дубенському районі консолідувалися всі, хто дбає про високу якість освіти. Тому перша позиція у рейтингу – це одночасно і результат постійної підтримки, розуміння та посиленої уваги до розвитку туристсько-спортивної та краєзнавчої роботи на Дубенщині з боку районної влади, особисто голови райдержадміністрації Юрія Парфенюка, голови районної ради Олександра Козака, начальника відділу освіти Галини Вознюк.

_______________________________________________________________________________________________

Збігає термін реєстрації на ПРОБНЕ ЗНО!

Відділ освіти та Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти повідомляють, що 31 січня 2018 р. останній день реєстрації на участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2018.

Особи, які цього року вперше братимуть участь у зовнішньому незалежному оцінюванні,  матимуть змогу пройти процедуру ЗНО «від А до Я», відчути атмосферу в пункті проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Пробне ЗНО – це добровільне тестування, важлива складова підготовки до ЗНО, що надає можливість попрацювати в пункті проведення ЗНО,  навчитись працювати із тестовими зошитами та потренуватись у заповненні бланків відповідей, здобути досвід участі у процедурах ЗНО для подальшої психологічного налаштування на участь в основній сесії. Окрім того, за результатами пробного тестування, Ви зможете визначити рівень своїх знань з обраного предмета.

Скористайтесь можливістю, зареєструйтесь на пробне ЗНО-2018 на сайті ЛРЦОЯО www.lv.testportal.gov.ua сторінка «Пробне ЗНО-2018».

______________________________________________________________________________________________

Про результати конкурсу на заміщення посади директора Дубенської районної вечірньої школи ІІІ ступеня Дубенської районної ради Рівненської області

25 січня 2018 року відбувся конкурс на заміщення посади директора Дубенської районної вечірньої школи ІІІ ступеня Дубенської районної ради Рівненської області, за результатами якого переможцем стала Харчишина Марія Олександрівна, жителька села Дитиничі Дубенського району, освіта вища, спеціальність «соціальна педагогіка», стаж педагогічної роботи - 5 років.

___________________________________________________________________________________________

24 січня 2018 року на базі Дубенського районного методичного кабінету проведено засідання районної психолого–медико-педагогічної консультації. Обстежено дітей з особливими освітніми потребами. Батькам, педагогам надано рекомендації щодо навчання та виховання дітей.

___________________________________________________________________________________________

12.01.2017р.

Оголошення

Публічна відкрита презентація перспективних планів розвитку Дубенської районної вечірньої школи ІІІ ступеня Дубенської районної ради Рівненської області, поданих претендентами на заміщення вакантної посади директора Дубенської районної вечірньої школи ІІІ ступеня Дубенської районної ради Рівненської області буде проведена 23 січня 2018 року об 11 год. 00 хв. у малому залі засідань Дубенської районної ради Рівненської області, що знаходиться за адресою: вул. Данила Галицького, буд. 17, м. Дубно, Рівненська область.

Секретар конкурсної комісії

________________________________________________________________________________________________

І знову новорічно-різдвяні свята. Радість у кожній оселі. У такі дні люди по-особливому відчувають, бачать світ, розкриваються. І саме в такі особливі дні, сповнені магією добра, любові, радості, у дружньому освітянському колі відбулись урочистості з нагоди вшанування переможців та лауреатів І туру всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2018».

12 січня 2018 року став днем підведення підсумків конкурсу професійної майстерності талановитих педагогів Дубенщини, який  назавжди залишиться у спогадах  його учасників. Для кожного з них ця подія - незабутній урок, урок життя.

Усі фіналісти нагороджені грамотами відділу освіти Дубенської райдержадміністрації, цінними подарунками, преміями Ради Дубенської районної організації профспілки працівників освіти і науки та отримали почесну відзнаку «Вчитель року - 2018». У церемонії нагородження взяли участь Юрій Парфенюк, голова Дубенської РДА, Олександр Дехтярчук, депутат Верховної Ради України, Галина Вознюк, начальник відділу освіти райдержадміністрації. Радість успіху прибули розділити голови, відповідальні працівники Мирогощанської, Привільненської, Сатиївської сільських, Смизької селищної рад, колеги, друзі.

У сяйві незбагненної краси світ розквіта під зіркою святою, бриніли чисті дитячі голоси, щедро засіваючи землю колядою! Гярячими оплесками зустрічали всі присутні на святковій сцені юних колядників та щедрівників, співаків та читців-гумористів - вихованців закладів освіти з Верби, Повчі, Білогородки, Мирогощі, Привільного, Молодава.

_______________________________________________________________________________________________

Різдвяні канікули на Дубенщині тривають. До дружнього кола приєдналися гості зі Станично-Луганського району Луганської області.

11 січня відбулась захоплююча подорож до міста Львова. Високий замок, пам’ятки архітектури старого міста, аромат Львівської кави, неповторний колорит справили незабутні враження на дітей і дорослих.

_______________________________________________________________________________________________

Хата на свята багата гостями. Бо так з давна-давен заведено на Україні, що спільна колядка лунає до небес. Сьогодні, 10 січня 2018 року гостей із Запорізької області та США радо зустрічала повчанська шкільна родина. Для них вчителі та учні запропонували ознайомлювальну екскурсію, тренінг-знайомство, творчий квест "У країні школяндії", віночок колядок, щедрівок, різдвяних віншувань, катання на конях, смачне частуванння на свіжому повітрі та солодкі подарунки, виготовлені власноруч.

Пролетів ще один день різдвяних канікул на Дубенщині, залишивши у серцях  і гостей, і господарів море позитивних вражень від теплого і щирого спілкування.

_______________________________________________________________________________________________

У період із 9 по 15 січня 2018 року близько 50 дітей із с. Позездже Республіки Польща, смт. Веселе Запорізької області та зі Станично-Луганського району Луганської області зустрічатимуть новорічно-різдвяні свята на Дубенщині, проживаючи  в родинах мешканців села Верба.

Акція єднання, добрих справ та сердечності "Різдвяні канікули на Дубенщині" відбувається з ініціативи колективу Вербської ЗОШ І-ІІІ ступенів за підтримки Дубенської райдержадміністрації, відділу освіти.

Першими прибули делегації з селища Веселе Запорізької області та волонтери із Сполучених Штатів Америки. Хлібом-сіллю зустріли шанованих гостей вихованці та педагоги Вербської школи. Після поселення у родинах, усі зібралися в школі на вечір знайомства та розваг.

Привітали гостей та побажали їм гарного настрою, чудового відпочинку Юрій Парфенюк, голова Дубенської РДА, Наталія Левшенюк, заступник голови Дубенської РДА, Галина Вознюк, начальник відділу освіти.

 

________________________________________________________________________________________________